Bij magenta is het ‘all about branding’, al bijna 30 jaar.

We brengen jouw verhaal, maken het visueel en rollen het uit over de diverse mediakanalen.


Ons verhaal begon zo’n 30 jaar geleden op de spreekwoordelijke zolderkamer, gewapend met potlood en papier, en bovenal een flinke dosis liefde voor het grafische vak. De wereld zag er toen totaal anders uit (zo ook de kledij en kapsels trouwens).

Nu, meer dan een kwarteeuw later, staan we er nog altijd. Digitaal tot de tanden gewapend. Met meer mediakanalen dan ooit, én toegankelijker voor iedereen. In een communicatielandschap dat steeds sneller verandert. De explainer van gisteren moet niemand nog hebben. Interactieve video staat voor de deur om de rol van de website over te nemen. Mobile is king. What’s next?

Wij volgen het op de voet, maar houden vast aan onze principes: creativiteit is nog altijd een zaak van inspiratie, maar vooral transpiratie.

Ook onze manier van werken blijft onveranderd. Het direct contact tussen de creatieven en de klant leidt tot een sterke betrokkenheid van het team. Met een no-nonsens aanpak zonder gedoe lossen we al jouw communicatieverwachtingen moeiteloos in. Zodat jij je kan bezighouden met dat waar jij goed in bent.