Magenta gelooft in de kracht van een sterk verhaal. Je klanten begrijpen meteen waar jouw merk voor staat én de boodschap blijft ook echt hangen. Wij helpen met het uitdenken van jouw verhaal en vertrekken van daar om jouw visuele brand te versterken.


Grafische vormgeving

Magenta begon zo’n 28 jaar geleden in een woonkamer-annex-werkruimte, met grafische vormgeving en reclame-concepten. Van bij het begin waren we gepassioneerd door de kracht van een beeld. Met een kwarteeuw ervaring en een gloednieuwe kijk op communicatie, zetten we diezelfde passie verder met de mogelijkheden van nu. Zonder ooit onze roots te vergeten.

 

Video & animatie

De wereld verandert razendsnel. Digitaal is dé manier waarop iedereen met elkaar communiceert. In al die overvloed raken jouw klanten snel afgeleid. Daarom beweegt Magenta jouw communicatie. Met sterke video-concepten en overtuigende animaties. Want iedereen laat zich graag meevoeren door een dynamisch beeldverhaal. Video is booming. Video is storytelling. Wij vertalen jouw boodschap naar een video-verhaal dat jouw klanten beweegt.