Magenta laat platgetreden paden in reclame achter zich en focust op wat er écht toe doet: je boodschap bij de juiste doelgroep brengen op de manier die de hoogste kans biedt op een spectaculaire return. En we geloven dat video daarin een stevige rol kan spelen.


Video marketing

Video is in een marketingcampagne vaak de sleutel tot succes. Bewegend beeld heeft niet enkel een grotere impact dat statische visuals, je doelgroep zal de campagne ook een pak actiever beleven. Het overbrengen van een boodschap, emotie of een doel is daarom meer dan enkel de productie van een spot. En daar springen wij in de dans.

Creative concepts

Marketing & advertising zijn more than a feeling. Magenta startte 25 jaar geleden als een traditioneel reclamebureau en groeide jaar na jaar mee met trends in corporate-, commerciële- en overheidscommunicatie. Een echte sales-, marketing- of sensibiliseringsmachine op poten zetten mag dan wel geen eitje zijn, wij pellen het wel.


Magenta huist een heus mishmash van creatievelingen, waaronder marketeers, strategists, graphic- en motion designers. Beter nog: je kan elk lid van deze brilliante brigade persoonlijk ontmoeten. Spring gerust binnen voor een kop koffie. We’d be happy to show you around!