Top 5 webdesign trends 2015

top-5-trends-2015-webdesign

 

Voorspellen, het blijft tricky. Toch durfden we het aan om net zoals vorig jaar in onze glazen bol te kijken en de top 5 webdesign trends 2015 te voorspellen.

Lees Meer

Videomarketing 101

videomarketing kost

We haalden het reeds aan in een vorig blogbericht: jouw bedrijf op het grote scherm hoeft geen onbereikbare droom te blijven. Maar laat ons wel wezen, het grote witte doek is niet het enige scherm waarop je je videoboodschap kwijt kan.

Lees Meer

Go big or go home!

go-big-magenta

Lijkt adverteren in de bioscoop voor jouw bedrijf een ver-van-mijn- bedshow? Denk je dat een bioscoopspot enkel binnen het marketingbudget van mulitnationals past? Think again! Het grote scherm is dé manier om binnen een haalbaar budget een jong publiek effectief te bereiken!
Lees Meer

Supercell vs. superdrone

Airmaniacs luchtfotografie stormschade serre

We hoeven Airmaniacs, de vliegende brigade van Magenta, vast niet meer aan u voor te stelllen. Wie al eens ’n blik heeft geworpen op onze website of nieuwsbrief heeft vast wel al enkele knappe luchtfoto’s of -filmpjes zien passeren. Tussen al dit beeldmateriaal zit ondertussen al een grote verscheidenheid aan opdrachten. Zo brachten we onder andere al havenactiviteiten, voetbalstadia, grote wegenwerken en bedrijventerreinen in beeld. Recentelijk rukten we echter uit voor een unicum.

Lees Meer

Oh my god, we’ve created a monster!

zeemonster-01

 

Op 16 januari kon u er niet naast kijken. Er spoelde zowaar een zeemonster aan op het strand van Oostende. Het bericht haalde regionale en nationale pers. Zowel kranten, radio als televisie pikten het op. Dit monster was – hoe raadt u het? – een creatie van Magenta.

Lees Meer

Nieuw: Luchtfotografie van Airmaniacs! Klik hier