Wat maakt een logo goed?

Een logo is de vingerafdruk van je bedrijf, of om het anders te zeggen, je identiteit. Je kan dus maar beter zorgen dat het goed is.

Vorm, kleur en lettertype mogen dan wel het uitzicht van het logo bepalen, nog meer bepalen ze je imago. Een logo wordt niet voor niets een merkbeeld genoemd.
Lees Meer

Share the love: een social media opleiding voor scholen

Presentatie Magenta social media voor scholen

Magenta is al een tijdje de vaste communicatiepartner van Business Education, die de handelsscholen in Vlaanderen vertegenwoordigt. Voor Business Education werden onder meer een website en enkele social mediakanalen opgezet en geactiveerd. Tijdens een opvolgmeeting werd echter ter sprake gebracht dat het misschien eens tijd was om die social mediastrategie ook mee te nemen naar de verschillende scholen.

Lees Meer

Top 5 webdesign trends 2015

top-5-trends-2015-webdesign

 

Voorspellen, het blijft tricky. Toch durfden we het aan om net zoals vorig jaar in onze glazen bol te kijken en de top 5 webdesign trends 2015 te voorspellen.

Lees Meer

Videomarketing 101

videomarketing kost

We haalden het reeds aan in een vorig blogbericht: jouw bedrijf op het grote scherm hoeft geen onbereikbare droom te blijven. Maar laat ons wel wezen, het grote witte doek is niet het enige scherm waarop je je videoboodschap kwijt kan.

Lees Meer

Go big or go home!

go-big-magenta

Lijkt adverteren in de bioscoop voor jouw bedrijf een ver-van-mijn- bedshow? Denk je dat een bioscoopspot enkel binnen het marketingbudget van mulitnationals past? Think again! Het grote scherm is dé manier om binnen een haalbaar budget een jong publiek effectief te bereiken!
Lees Meer

Give photography wings… With Magenta airManiacs