Supercell vs. superdrone

Airmaniacs luchtfotografie stormschade serre

We hoeven Airmaniacs, de vliegende brigade van Magenta, vast niet meer aan u voor te stelllen. Wie al eens ’n blik heeft geworpen op onze website of nieuwsbrief heeft vast wel al enkele knappe luchtfoto’s of -filmpjes zien passeren. Tussen al dit beeldmateriaal zit ondertussen al een grote verscheidenheid aan opdrachten. Zo brachten we onder andere al havenactiviteiten, voetbalstadia, grote wegenwerken en bedrijventerreinen in beeld. Recentelijk rukten we echter uit voor een unicum.

Lees Meer

Oh my god, we’ve created a monster!

zeemonster-01

 

Op 16 januari kon u er niet naast kijken. Er spoelde zowaar een zeemonster aan op het strand van Oostende. Het bericht haalde regionale en nationale pers. Zowel kranten, radio als televisie pikten het op. Dit monster was – hoe raadt u het? – een creatie van Magenta.

Lees Meer

Hoe kom je op één in Google?

Hoe kom je op één in Google?

 

Egosurfing. Zo heet dat, jezelf googelen. De spreekwoordelijke deuk in het ego komt dan ook aan wanneer je je bedrijf niet op één ziet in de beroemde zoekrobot. In dit blogbericht leren we je iets meer over die felbegeerde poleposition. De mythe doorprikt, zeg maar.

Lees Meer

Goed design is onzichtbaar

form follows function

LOOKS, VORM & FUNCTIE

Als communicatiebureau zijn wij dagelijks bezig met design. Dit gaat over meer dan alleen maar mooie dingen maken.

Lees Meer

Radio: daar zit meer dan muziek in!

Radio, meer dan muziek

 

In vergelijking met social media lijkt radio misschien een prehistorisch medium. Niettemin is radio hotter dan ooit en het snelst groeiende medium van de afgelopen jaren. Dankzij satellietradio, webradio, branded radio, radio via gsm, podcast,… evolueert radio sneller dan de laatste 75 jaar het geval is geweest. Nog nooit radioreclame in de mediamix van jouw merk of bedrijf overwogen? Volgende 5 argumenten kunnen je vast en zeker overtuigen.

Lees Meer

Nieuw: Luchtfotografie van Airmaniacs! Klik hier